.
Výroba
Zde je přehled výroby vlastních masných výrobků. Je možné, že se výroba ten daný den může změnit. Reagujeme na skladové zásoby a také na poptávku. Rozhodujeme se den předem, co budeme vyrábět. Kvůli čerstvosti našich výrobků. Je možné, že z výroby něco vynecháme, ale místo toho vyrobíme něco jiného. Zabijačkové výrobky vyrábíme pouze v zimním období. Před Vánocemi budeme každý den vyrábět smetanové i vinné klobásy slabé i silné.
Standardní výroba masných výrobků
- pondělí
- jaternice
- jelíta žemlová
- zabijačkový prejt
- kroupy
- papriková klobása
- loupežnická klobása
- bylinková klobása
- párky
- špekové uzenky
- j. sýr
- sekaná pečeně
- úterý
- jaternice
- jelíta žemlová/kroupová
- zabijačkový prejt
- zabijačková polévka
- kroupy
- uzená krkovice bez kosti
- uzená slanina
- uzená žebírka
- uzené koleno s kostí
- uzený bok s česnekem
- uzený bok s kostí/ bez kosti
- vinné klobásy slabé/silné
- játrová zavářka
- sekaná pečeně
- středa
- párky
- novopacké párky
- špekové uzenky
- vinné klobásy slabé/silné
- sekaná pečeně
- čtvrtek
- jaternice
- jelíta žemlová/kroupová
- zabijačkový prejt
- kroupy
- uzená krkovice bez kosti
- uzená slanina
- uzená žebírka
- uzené koleno s kostí
- uzený bok s česnekem
- uzený bok s kostí/ bez kosti
- vinné klobásy slabé/silné
- játrová zavářka
- sekaná pečeně
- pátek
- vinné klobásy slabé/silné
- smetanové klobásy slabé/silné
- sekaná pečeně